We all want love

VALBORG

Kategori: Allmänt

men du försvann, gled ur min hand. Vart tog du vägen?

Kategori: Allmänt

sköönt, nu är det långhelg! ikväll kommer mina brudar och vi ska väl bara kolla på film och sånt. Innan dem kommer ska jag dock orka städa och ta en promenad.

onsdag.

Kategori: Allmänt

Dagen har gått super snabbt, mest för att jag slapp no:n och fick sluta redan vid 1. Skönt kan jag tala om. Skulle på träning idag också men jag orkar inte, hehe. Börjar bli mycket i skolan åh nu, fy.
- 5 Nationella prov kvar tror jag det är.
- 2 biologi prov kvar.
- 1 musik prov.
- 1 so uppsats
- 1 tyska uppsats
- författar arbete i svenska.
Grymt, vet ju vad jag kommer använda mina lediga stunder till. Inte långt kvar nu så sista rycket nu.
måste klippa mig, för er som ville veta

she's got you high.

Kategori: Allmänt

chillar, lyssnar på musik, taggar inför mrl. Ja jag försöker med träningen igen, haha. Tar ett sista ryck innan somarn, får se hur det går.

Anybody can act tough, it takes strenght to show weakness.

Kategori: Allmänt

Ska snart byta om och dra iväg på träning, dubbelpass. no pain, no gain.

everything we had, everything we did is buried in dust and the dust is all that's left of us.

Kategori: Allmänt

Ligger hemma i min underbara säng efter en uper trevlig helg med fina vänner. Är dock helt slut nu, så jag ska fixa klart so:n nu och sen slå på nån bra film. Puss.
älskar att plugga på söndagar, lalala

never give up on something you really want It's difficult to wait, but more difficult to regret.

Kategori: Allmänt

Väntar på att Clara ska höra av sig, skriver lite på ön och lyssnar på musik. Känner på mig att det kommer bli en trevlig helg, Hsamia och Clara sover här så det blir nog super!
ha en bra lördag för det ska jag!

Yeah I know it's hard to remember the people we used to be..

Kategori: Allmänt

försöker skriva klart om min ö n så att jag kan skicka iväg den snart. känns som att det är torsdag idag men det är fredag & det är så otroligt skönt att veta att jag får sova ut imorn. Ikväll ska jag väll ut och ränna som vanligt, så jag bloggar nog inte nå mer ikväll.
..it's even harder to picture that you're not here next to me.

vänligen koppla in hjärnan innan du börjar glappa med käften.

Kategori: Allmänt

piss bajs dåligt humör idag. Tur att jag har min fina vän som muntrar upp mig, väntar på att hon ska bli klar nu sen drar vi iväg på piknick .
nån bild från i somras

eyes wide open.

Kategori: Allmänt

skola, kläppa idag och nu hockey med mamma. Går o lägger mig nu tror jag, gnatt.
'
ge mig sommar förfaaan..

myskväll.

Kategori: Allmänt

Mamma har nyss kommit hem efter att ha varit borta några dagar. Blir alltid lika glad när hon kommer med godis & trocadero. Kollar på hockey nu, blir nog det resten av kvällen också.
Aaron Johnsson, så fin..

Yeah this is what I need to do.

Kategori: Allmänt

Cissi & Clara är här nu, snart kommer mormor o hämtar upp oss o skjutsar in oss på köpingen. Senare ikväll kommer Saga & så kommer vi troligtvis vara med en massa annat trevligt folk nu. Dåligt med uppdateringen nu men jag har lite annat skoj för mig.

One for all, All for one.

Kategori: Allmänt

Hyrde film idag, breaking dawn & de tre musketörerna. Hur grymma filmer som helst ju! Taggar inför imorn, så min kväll slutade inte riktigt så värdelöst som jag trodde den skulle göra.
true story, haha

is anybody out there?

Kategori: Allmänt

sitter forever alone på mitt rum, med Findus som ända vän. Gaaah, jag blir tokig. Vädret är kasst, energin på noll och allt är bara allmänt tråkigt. sämsta lovet jag varit med om tror jag, ska fråga pappa om jag får hyra film ikväll så har jag nåt att se fram emot, jippi.

inspiration - sommar.

Kategori: Allmänt

massor av shorts, fina bikinis, snygga toppar, bandtröjor, solglasögon och kanske ljusare hår? det skulle bli en rätt fin sommar.

The shell must break before the bird can fly.

Kategori: Allmänt

Tycker vädret ka bli bra nu börjar bli bra jävla less nu. Längtar som fan till på onsdag då blir det en as bra kväll hos mig med fina vänner. Ikväll blir det väl bara att slöa på köpingen som de andra dagarna, men drar troligtvis hem rätt tidigt.
let's just fall in love again?

wild ones.

Kategori: Allmänt

ganska tråkig start på lovet men jaja, det tar vi igen till veckan! Sov hos Filip inatt, pratade massor och hade det mysigt bara. Ikväll ska vi på bio american pie & sen sover Clara hos mig.

out of control.

Kategori: Allmänt

Gårdagen var sjukt tråkig, men jaja. Fick träffa Danne iaf, saknat honom galet mycket! Rände omkring ett tag sen kom pappa och hämtade mig runt 11 drog hem o somnade så fort jag la mig ner, sen sov jag 13-14 timmar innan ag orkade kliva upp. Nu  har jag iaf fixat mig och tänkte dra på köpingen snart.
känner mig bara allmänt ful o knasig idag så ni får en random bild från igår istället.

#

Kategori: Allmänt

så mycket som går igenom mitt huvud varje dag, så mycket ångest. Jag orkar inte med allt, försöker & försöker men räcker inte till, räcker inte fram. Inget jag har duger, för nån. & jag är så jävla less. Och du, du va ju den som jag alltid kunde prata med om allting, vat tog du vägen? du är en helt annan nu & jag saknar den gamla du. Du va mitt allt.

Förlåt för det deppiga inlägget, måste bara få ut lite känslor.

långfredag.

Kategori: Allmänt

sköönt att få ligga i sängen exakt hela dagen utan problem, hehe. Ligger & myser med Clara nu, med godis o dricka, sen ikväll medan alla är ute o super o grejer så är jag duktig o stannar hemma för att mamma fyller år! 
blir nog en bra dag det här.

Don't wanna be left in this world alone.

Kategori: Allmänt

Skolan idag va sjukt chill, spelade spel, såg film & lite sånt. Sen va jag med Hsamia, träffade Oscar en sväng sen drog vi på kläppa. Trött som ett as så när jag kom hem satte jag mig med godis & trocadero framför den sista doksåpan, världens bästa serie. ♥ Taggar inför sista skoldagen nu, ska bli så skönt med lov, har ingen ork kvar till nåt längre!
vet att det varit dåligt med riktiga bilder på senaste men laddaren till kameran har varit borta, återfunnen nu så ska försöka bättra mig med det & uppdateringen. DJ Antoine – Ma Chérie feat. The Beat Shakers - Remady Radio Edit en grym låt bara för att!

sätter mig & spelar sims bara för att jag inte har energi eller lust att göra något annat just nu.

Kategori: Allmänt

this is the part of me that you never ever gonna take away from me.

Kategori: Allmänt

Skolan idag gick riktigt fort , hyfsat skönt. Sen va jag med Hsamia, Saga o Clara ett tag. Sen med malcolm o rasmus. Bra dag med andra ord, sen gjorde mamma dagen ännu bättre med kladdkaka o godis!

jag känner mig fri.

Kategori: Allmänt

riktigt rolig helg, har varit hur roligt som helst med mina fina vänner. Spårat!