We all want love

helg.

Kategori: Allmänt

äntligen är det fredag, en lektion kvar sen är det helg. Skönt som satan och nästa vecka går vi bara till torsdag. Älskar dettaaa.

skola

Kategori: Allmänt

sitter i cafeterian med Saga och Hsamia. Har tyska idag vilket betyder tyska glosor, men jag har inte tränat på dem.. Och vilken jävla dag det har varit idag då, fick gå runt sjön i spöregn så hela jag är ju dyblöt..
 

love

Kategori: Allmänt

Klar med evenemanget, skönt som satan. Bara två dagar kvar sen är det helg. Borsta tänderna nu och sen krypa ner i min underbara säng.

summer is gone.

Kategori: Allmänt

jag och saga sitter och pluggar lite grann, chillar med ron pope osv. Dagarna går så otroligt snabbt och jag vet inte riktig vart dem tar vägen. Helgen var i alla fall riktigt bra, även fastän att marknaden inte var särskilt rolig så hade jag underbart sällskap och en massa skratt.
Ska fortsätta att försöka plugga nu.

hur vill du leva när tiden går för fort?

Kategori: Allmänt

chillin in the white house, helt ensam i Filips one piece. Väntar på Hsamia och har en stor lust att lägga mig och sova middag. Men nej det ska jag inte. Det får vänta. Skolan är chill som fan och den här veckan har gått otroligt fort, imorgon är det fredag börjar 9, slutar 12 as skönt och så kommer Pontus hit. Hudikmarknaden på det, helgen blir nog super!

vissa saker kanske dödar mig, allting kan vara över imorn. Men timbuk sa att allt löser sig även fastän att the botten is nådd.

Kategori: Allmänt

trött som en gris, usha. Men ikväll fixar jag det jag behöver till imorgon, kollar på vänner och somnar sjukt tidigt. Har sovmorgon imorn men ändå. Lika bra att vara utvilad när man ska upp till skolan, eller nej vi ska nte till skolan vi ska till dellenbaden med klassen. fy, jag orkar inte. Men jaja, det kanske bli roligt ändå. 
 
 
orkar knappt hålla ögonen öppna, mega sugen på att ta en tupplur. Vet ju dock att jag inte kommer kunna sova senare..

inget kan fucka det jag känner just nu.

Kategori: Allmänt

sitter in the white house med mina sambos just nu. Skolan är chill, gillar hudik starkt, saknar min grabb osv. Har inte mycket att säga förutom att allt känns riktigt bra just nu! 
 
jag ska fortsätta chilla med mina sambos nu, sen ska jag sovaaaaa