We all want love

one more fuckin love song and I'll be sick.

Kategori: Allmänt

kryper ner i sängen o myser framför sex and the city, galet trött.

chasing the sun.

Kategori: Allmänt

ja jag har legat i min underbara säng nästan hela dagen och kollat på sex and the city, blandade känslor för allt just nu. Kan kanske bero på att jag suttit hemma i min ensamhet sen  fredags och ja det känns som en evighet. Ska försöka sova nu så jag orkar upp till skolan imorn.
saknar min fina ♥

Stockholm.

Kategori: Allmänt

lite kortfattat om gårdagen, jag vågade åka insane, vågade uppleva skräckminnen i vilda musen, en fågel bajsade på saga, massor av skratt, musik & mat. Kunde inte ha blivit bättre. Tack underbara ni för en fantastisk ra dag/kväll!

why cant you see?

Kategori: Allmänt

just so you know.

Kategori: Allmänt

Vet inte hur länge sen det va men aja, fick en kommentar av anonym som frågade om jag har navelpiercing och nej det ha jag inte :)
Men aja, skola imorn, hatar måndagar.. Men går bara till onsdag och sen blir det stockholm. Längtar som tusan. Hoppas ni har haft en bra helg för jag har inte haft en super bra helg kan jag ju säga.

We came here to party.

Kategori: Allmänt

Känns bra idag, humöret på topp! Blev en spring/gång - tur känner mig hur duktig som helst. Känns bra också för att det är bara 10 dagar kvar till stockholm, 14 dagar kvar till Gävle, mindre än en månad till balen och lite mer än en månad kvar till examen. Längtar till tusen!

tid nog att tänka om.

Kategori: Allmänt

humöret är bra idag, har haft en bra helg. Disco för småttingar i fredags & igår var jag med jocke, filip, mattias & clara, massor av skratt. Filip och jag låg och pratade ungefär hela natten, saknat det. i alla fall så är det inte många dagar kvar till sommarlov, ska snart byta rum, pip festivalen och jag ska snart klippa mig. Det rullar på som det ska nu känner jag.